Projectmanagement

op maat

Goed projectmanagement of projectleiderschap is maatwerk en begint met een passende projectleider

Goed projectmanagement of projectleiderschap is maatwerk en begint met een passende projectleider, die u helpt met een gedegen projectdefinitie. Afbakening en een businesscase zijn daarin een goede basis. Dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van het project. Het hoeven geen uitvoerige stukken te zijn, het gaat om de essentie. 

Ik ben Prince2 gecertificeerd en werk ook het liefst volgens deze methodiek. Het principe ‘Op maat maken’ spreekt mij zeer aan. De mate van en investering in de voorbereiding van een project moet in verhouding staan tot de projectomvang, het budget en het risicoprofiel.

Minstens net zo belangrijk is het menselijke aspect: de vraag of de projectleider in uw team past. Van veel mensen waarmee ik samenwerk hoor ik dat ook dat aspect bij mij goed belegd is.

 Alexander Kars

KaProManagement helpt overheden gestructureerd te werken. Ik kan u helpen met een passende oplossing voor uw capaciteitsvraag of behoefte aan overzicht in uw infraproject. Ik help u ook graag met gestructureerd veranderen.
De rollen waar u mij met een gerust hart voor kunt vragen, zijn die van projectleider/manager, risicomanager, verandermanager, voor toetscoördinatie en het verrichten van kwaliteitstoetsen (UAV-gc).

Wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden ?
Vul dan onderstaande formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Meer weten over

projectmanagement?